Χρυσό βραβείο για το e-socks στα e-volution awards 2020!

Μια ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της ένατης διοργάνωσης του θεσμού e-volution awards 2020. Της απονεμήθηκε το Gold Βραβείο στην ενότητα Πελατοκεντρικότητα & Διαδικασίες στην κατηγορία "Προσωποποιημένες Υπηρεσίες”.

 

E-socks και Think Plus για το χρυσό βραβείο στα e-volution awards 2020

 

Στο e-socks.gr, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για το βραβείο αυτό, καθώς αποτελεί την απόλυτη επιβράβευση των προσπαθειών και των κόπων μας, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως δέσμευση ώστε να ενισχυθούν οι πρωτοβουλίες μας για νέες καινοτόμες ιδέες, με σκοπό την διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. 

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens καταγράφηκε ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συμμετοχών. Διοργανώθηκε από το Marketing Week και τη Boussias Communications σε συνεργασία με το ELTRUN και έλαβαν μέρος τα σημαντικότερα e-shops και e-commerce agencies της χώρας , διεκδικώντας τις μεγάλες διακρίσεις, Platinum Award, E-Commerce Agency of the Year, E-Business of the Year και E-shop of the Year.

 

e=volution awards

 

Πρόκειται λοιπόν για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, αφού αναγνωρίζεται η αγάπη και το μεράκι με το οποίο  εργάζεται το ανθρώπινο δυναμικό μας, ώστε να παρέχει στον καταναλωτή μια πραγματικά μοναδική και απόλυτα customized online shopping εμπειρία. Στόχος του e-socks.gr ήταν και είναι η δυνατότητα να παρέχει στον μοναδικά προϊόντα αλλά ταυτόχρονα την πληροφόρηση και τις γνώσεις σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία, την προστασία αλλά και τη μόδα που αφορά το πόδι. 

 

Δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια βρίσκεται η ομάδα της Think Plus, η οποία μας παρείχε τα κατάλληλα εργαλεία, τη δημιουργικότητα και τον χρόνο για να εκφράσουμε και να  υλοποιήσουμε τις ιδέες μας. Μέσα από αυτή τη δημιουργική συνεργασία, καταφέραμε να προσφέρουμε στους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μια πραγματικά προσωποποιημένη υπηρεσία. 

 

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας. 

Η ομάδα του e-socks.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: