Τρόποι Πληρωμής/Αποστολής


Τρόποι πληρωμής

Μέσω αντικαταβολής: με μετρητά, πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας.
Η εξόφληση γίνεται στον υπάλληλο της ταχυδρομικής υπηρεσίας κατά τη στιγμή της παράδοσης των προϊόντων στον τόπο παράδοσης.

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης: και εν συνεχεία αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης μέσω e-mail, ή τηλεφωνική επικοινωνία για διασταύρωση πληρωμής. Μετά τη διενέργεια ελέγχου ακολουθεί αποστολή της παραγγελίας με courier. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής ΔΕΝ επιβαρύνει με έξτρα χρέωση την παραγγελία σας.

EUROBANK
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ Ο.Ε.
ΑΡΙΘΜΟΣ: 0026.0073.15.0200833941
ΙΒΑΝ: GR9502 6007 30000 1502 0083 3941
SWIFT: ERBKGRAAXXX

Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας: VISA ή MASTERCARD μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της EFG Eurobank, πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά.

Μέσω paypal: πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά.

 

Τρόποι- Κόστος αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών προς τους καταναλωτές γίνεται μέσω εταιρίας παροχής υπηρεσίας courier, και υπό τους όρους που διέπουν τη λειτουργία αυτής.

Τα έξοδα αποστολής ανάλογα με τον τόπο παράδοσης, τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας, συμπληρώνονται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας, προς ενημέρωση του καταναλωτή, κατά τη συμπλήρωση αυτής από τον τελευταίο και καθορίζονται ως εξής:

Για παραγγελίες εντός νομού Αττικής το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται στα 2,00 ευρώ ανά παραγγελία με γενική Ταχυδρομική. Για προορισμούς εκτός Αθηνών το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται στα 2,00 ευρώ. Στην περίπτωση της αποστολής μέσω αντικαταβολής επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση 2,00 ευρώ ανά παραγγελία. Σε περίπτωση που το συνολικό κόστος προιόντων ξεπερνά τα 40 ευρώ τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν.

Το e-socks.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων.