Ποιοι Ειμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Με μεγάλη διάθεση και όρεξη μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) πώλησης όλων των ειδών κάλτσας. Ο καθημερινός μας στόχος είναι να διαθέτουμε στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα άριστης ποιότητας και τόσο οικονομικά που δε θα βρει πουθενά αλλού. Το όραμα μας είναι να ο καταναλωτής να απευθύνεται σε μας για ότι έχει να κάνει με την προστασία αλλά και τη μόδα που αφορά το πόδι. Διεύθυνση: Κανάρη 17, Νέα Ιωνία, Αθήνα

Όροι Χρήσης

Το e-socks.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων, σύμφωνα πάντα με τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιρειών, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.
Το e-socks.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων καθ` όλη τη διάρκεια του έτους και οποτεδήποτε κρίνει αυτό σκόπιμο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.
Το e-socks.gr έχει δικαίωμα να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης λόγω φόρτου εργασίας.
Το e-socks.gr επικροτεί την αξιολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών του. Η δημοσίευση των αξιολογήσεων κρίνεται απαραίτητη ως οδηγός και για τους νέους πελάτες. Το e-socks.gr διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα μη δημοσίευσης κακόβουλων αξιολογήσεων και κριτικής που δεν ευσταθεί.
Το e-socks.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος σήμανση στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων που προήλθε από αδυναμία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων.
Το e-socks.gr δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγές στις αποχρώσεις των χρωμάτων των προϊόντων που εμπορεύεται.
Το e-socks.gr έχει ως πρώτη και αποκλειστική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών του και προσπαθεί πάντα να ικανοποιεί τις παραγγελίες του ταχύτατα.

Χρόνος παράδοσης

Ένα από τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι η γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται εντός 1 εργάσιμης ημέρας (πλην Σαββάτου Κυριακής και Αργιών) μετά από την λήψη της παραγγελίας από το e-socks.gr. Εφόσον τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται στις ταχυδρομικές υπηρεσίες αυθημερόν (πλην Σαββάτου Κυριακής και Αργιών) για αποστολή προς τους καταναλωτές.

Όσο αφορά της αποστολές εξωτερικού ο χρόνος παράδοσης διακυμαίνεται από 2 έως 10 ημέρες (αεροπορική μεταφορά μέσω courier).

Τρόποι- Κόστος αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών προς τους καταναλωτές γίνεται μέσω εταιρίας παροχής υπηρεσίας courier, και υπό τους όρους που διέπουν τη λειτουργία αυτής.

Τα έξοδα αποστολής ανάλογα με τον τόπο παράδοσης, τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας, συμπληρώνονται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας, προς ενημέρωση του καταναλωτή, κατά τη συμπλήρωση αυτής από τον τελευταίο και καθορίζονται ως εξής:

Για παραγγελίες εντός νομού Αττικής το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται στα 2,00 ευρώ ανά παραγγελία με γενική Ταχυδρομική. Για προορισμούς εκτός Αθηνών το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται στα 2,00 ευρώ. Στην περίπτωση της αποστολής μέσω αντικαταβολής επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση 2,00 ευρώ ανά παραγγελία. Σε περίπτωση που το συνολικό κόστος προϊόντων ξεπερνά τα 40 ευρώ τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες εξωτερικού η τιμολογιακή πολιτική ακολουθεί τα ναύλα της εταιρίας μεταφορών που συνεργαζόμαστε. Ως εκ τούτου κάθε χώρα έχει διαφορετικά κόστη μεταφορικών τα οποία γίνονται γνωστά στον πελάτη πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του εφόσον επιλέξει χώρα αποστολής.

Το e-socks.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων.

Τρόποι πληρωμής

Μέσω αντικαταβολής: με μετρητά, πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας.
Η εξόφληση γίνεται στον υπάλληλο της ταχυδρομικής υπηρεσίας κατά τη στιγμή της παράδοσης των προϊόντων στον τόπο παράδοσης. Η υπηρεσία επιβαρύνεται με έξτρα κόστος. Η επιλογή αντικαταβολής ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης: και εν συνεχεία αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης μέσω e-mail, ή τηλεφωνική επικοινωνία για διασταύρωση πληρωμής. Μετά τη διενέργεια ελέγχου ακολουθεί αποστολή της παραγγελίας με courier. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής ΔΕΝ επιβαρύνει με έξτρα χρέωση την παραγγελία σας.

EUROBANK
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ Ο.Ε.
ΑΡΙΘΜΟΣ: 0026.0073.15.0200833941
ΙΒΑΝ: GR9502 6007 30000 1502 0083 3941
SWIFT: ERBKGRAAXXX

Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας: VISA ή MASTERCARD μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της EFG Eurobank, πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά.

Μέσω paypal: πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά.

Πολιτική αλλαγών

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν το πολύ 14 ημερολογιακές ημέρες μετά την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης ή τιμολογίου.

Επιστροφές ελαττωματικών εμπορευμάτων πραγματοποιούνται σε χρέωση της εταιρίας μας αφού προηγηθεί επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα. Μετά την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος και την ολοκλήρωση του απαιτούμενου ελέγχου, αυτό αντικαθίσταται και αποστέλλεται στον πελάτη χωρίς καμία δική του χρέωση.

Επιστροφές που αφορούν σε αλλαγές προϊόντων πραγματοποιούνται αφού προηγηθεί ενημέρωση του εμπορικού τμήματος. Το προϊόν επιστρέφεται στην εταιρία με έξοδα του πελάτη και μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου αντικαθίσταται και αποστέλλεται εκ νέου σε αυτόν με συμβολική χρέωση €2,50.

Προϋποθέσεις αλλαγών

• Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται μαζί με τη συσκευασία τους στην κατάσταση που αγοράστηκαν.
• Επιστροφές σε κάλτσες και καλσόν, οι συσκευασίες των οποίων έχουν ανοιχτεί δεν γίνονται δεκτές.
• Επιστροφές σε κάλτσες και καλσόν, που έχουν δοκιμαστεί δεν θα γίνονται δεκτές.

Σημειώσεις: α) Σε περίπτωση που δεν τηρείται κάποιος από τους προαναφερθέντες όρους το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη ο οποίος και επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. β) Τα προϊόντα προς αντικατάσταση θα πρέπει να έχουν ίση ή μεγαλύτερη αξία από αυτή των επιστρεφομένων.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΑΣ.

Η εγγραφή σας στο e-socks.gr απαιτεί τα στοιχεία της διεύθυνσης αποστολής και χρέωσης της παραγγελία σας. Το email σας το καταχωρούμε για την αποστολή εκπτωτικών κουπονιών και ενημερωτικών δελτίων καθώς και για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε φάση της παραγγελία σας. Το e-socks.gr σας ενημερώνει άμεσα μέσω του λογαριασμού σας αλλά και με email για το αν έχει ολοκληρωθεί σωστά η πληρωμή της παραγγελίας σας, εάν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, εάν έχουν αποσταλεί και πότε καθώς και για το ποιοι είναι οι κωδικοί παρακολούθησης της αποστολής των δεμάτων από την μεταφορική εταιρεία, για παρακολούθηση της πορείας τους από εσάς του ίδιους.
Με το λογαριασμό σας μπορείτε να χαρακτηρίσετε επιθυμητά προϊόντα για μελλοντική αγορά, να σχολιάσετε τη ποιότητα αυτών, να εγγραφείτε σε δελτία νέων, να κατεβάσετε οδηγούς προϊόντων σε έντυπη μορφή αλλά και να προτείνετε προϊόντα σε φίλους σας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ – ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Όταν αποσταλεί το δέμα σας λαμβάνεται ενημερωτικό Email. Στο email σας αποστέλλεται σχετικός κωδικός αναζήτησης για εντοπισμό του δέματός σας online. Συγκεκριμένα:
Αναζητήστε την παραγγελία σας μέσω του κωδικού σας μέσω της ιστοσελίδας http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx