ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ E-SOCKS.GR

E-SOCKS

Το e-socks.gr είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία αποτελείται από μια ομάδα με νέους ανθρώπους, οι οποίοι ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2015 με αγάπη και μεράκι τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος πώλησης ειδών κάλτσας. Σε μια εποχή κατά την οποία δεν υπήρχε κάποιο αντίστοιχο κατάστημα με την εξειδίκευση αυτή, καταφέρνουν να κερδίσουν αμέσως την αγάπη του κοινού και επεκτείνουν τη διάθεση των προϊόντων στο εξωτερικό ξεκινώντας από την Κύπρο και τα Βαλκάνια το 2016 μέχρι την παγκόσμια αγορά το 2019.

ΣΤΟΧΟΣ

Ο καθημερινός στόχος της εταιρείας παραμένει πάντα ο ίδιος. Να διαθέτουμε στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής ποιότητας και οι επισκέπτες του e-socks.gr να απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η τεχνική εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε στον καταναλωτή σημαντική γνώση και πληροφόρηση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία, την προστασία αλλά και τη μόδα που αφορά το πόδι.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα της εταιρείας περιγράφεται σε μία φράση, να είμαστε πάντα στο μυαλό του καταναλωτή όταν αυτός αποφασίζει να αγοράσει τις επόμενες κάλτσες του με ευκολία, ταχύτητα, ποιότητα αλλά και προπάντων σωστή πληροφόρηση για το τι πραγματικά χρειάζεται.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Η επιλογή των προϊόντων και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε γίνεται με γνώμονα το οικολογικό αποτύπωμα και γι’ αυτό τα προϊόντα μας είναι 100% ανακυκλώσιμα. Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος χρήσης τους, ο καταναλωτής μπορεί να ανακυκλώσει με ευκολία τα φθαρμένα προϊόντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η γεωγραφική κάλυψη αποστολής των προϊόντων μας καλύπτει όλη την Ελλάδα, σε κάθε γωνιά, σε κάθε απομακρυσμένη περιοχή, παρέχοντας την ίδια ποικιλία αγοράς αλλά και πολυτέλεια μια μεγάλης αγοράς στην πόρτα τους, πάντοτε με απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ζούμε πλέον στην εποχή της απόλυτης προσωποίησης στη διαμόρφωση προϊόντων, γι΄ αυτό προσφέρουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες του e-shop, να κατασκευάσουν από την αρχή την δική τους προσωπική κάλτσα. Με τα σύγχρονα μέσα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε επιτυγχάνουμε το αρτιότερο αποτέλεσμα, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Αυτή είναι μια τυπική ειδοποίηση cookie την οποία μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ή να απενεργοποιήσετε όπως θέλετε στον διαχειριστή. Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.