Τρόποι - Κόστος αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών προς τους καταναλωτές γίνεται μέσω εταιρίας παροχής υπηρεσίας courier, και υπό τους όρους που διέπουν τη λειτουργία αυτής.

Τα έξοδα αποστολής ανάλογα με τον τόπο παράδοσης, τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας, συμπληρώνονται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας, προς ενημέρωση του καταναλωτή, κατά τη συμπλήρωση αυτής από τον τελευταίο και καθορίζονται ως εξής:

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας το κόστος μεταφορικών ορίζεται στα 3,5€ στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την Οικονομική αποστολή με παράδοση από 4-5 ημέρες. Το κόστος μεταφορικών για την επιλογή Γρήγορης αποστολής ορίζεται στα 5€ με παράδοση από 1-3 ημέρες. Τέλος, στα 7€ ορίζεται το κόστος μεταφορικών για την παραλαβή την επόμενη ημέρα της παραγγελίας (ισχύει για παραγγελίες που έχουμε λάβει έως τις 14:00). Η παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ισχύει μόνο για πόλεις. Σε περίπτωση καιρικών φαινομένων ή δυσκολιών της μεταφορικής εταιρίας που ανέλαβε να τα παραδώσει, το e-socks.gr δε φέρει ευθύνη.

Η υπηρεσία τρόπου πληρωμής με Αντικαταβολή παρέχεται δωρεάν.

Σε περίπτωση που το συνολικό κόστος προϊόντων ξεπερνά τα 35€ ευρώ τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν.

Το e-socks.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων.

Χρησιμοποιούμε cookies για τη σωστή περιήγηση σου, την εύκολη σύνδεσή σου και την ομαλή μετακίνησή σου στις επιμέρους σελίδες του e-socks.gr.

Pre-loader