Όροι Χρήσης

Το e-socks.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων, σύμφωνα πάντα με τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιρειών, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

Το e-socks.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων καθ` όλη τη διάρκεια του έτους και οποτεδήποτε κρίνει αυτό σκόπιμο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

Το e-socks.gr έχει δικαίωμα να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης λόγω φόρτου εργασίας.

Το e-socks.gr επικροτεί την αξιολόγηση των προιόντων και υπηρεσιών του. Η δημοσίευση των αξιολογήσεων κρίνεται απαραίτητη ως οδηγός και για τους νέους πελάτες. Το e-socks.gr διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα μη δημοσίευσης κακόβουλων αξιολογήσεων και κριτικής που δεν ευσταθεί.

Το e-socks.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος σήμανση στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων που προήλθε από αδυναμία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων.

Το e-socks.gr δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγές στις αποχρώσεις των χρωμάτων των προιόντων που εμπορεύεται.
Το e-socks.gr έχει ως πρώτη και αποκλειστική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών του και προσπαθεί πάντα να ικανοποιεί τις παραγγελίες του ταχύτατα.

 

CUSTOM SOCKS

Αγοράζοντας ο πελάτης ένα ζευγάρι custom socks κατανοεί πως αυτό το ζευγάρι κατασκευάζετε αποκλειστικά για εκείνον σύμφωνα με τη θέληση του και τις υποδείξεις του. Πρόκειται για μια προσωποποιημένη παραγγελία, που δίνει τη δυνατότητα το e-socks.gr για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο κάθε ενδιαφερόμενος να κατασκευάσει τη δική του κάλτσα σύμφωνα με τα χρώματα, τις εικόνες ακόμη και το κείμενο που αυτός επιθυμεί.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές είναι οι ακόλουθες:

 • Όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση έχει η εικόνα που ο πελάτης ανεβάζει τόσο καλύτερη γίνεται η αποτύπωση στην κάλτσα
 • Η εκτύπωση στην κάλτσα γίνεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρ ’όλα αυτά συνεχίζει να είναι μια εκτύπωση σε ύφασμα πόσο μάλλον της κάλτσας που υπάρχει μια ελαστικότητα σε σχέση από ένα t-shirt. Συνεπώς ο πελάτης κατανοεί πως η εκτύπωση δε μπορεί να είναι σας το φωτογραφικό χαρτί
 • Το περιεχόμενο της εκάστοτε εικόνας που ανεβαίνει από τους ενδιαφερόμενους δεν θα πρέπει να εκφράζει μίσος προς κάποιο μεμονωμένο άτομο ή ακόμη και ομάδα ατόμων
 • Το περιεχόμενο δεν πρέπει να αναπαράγει παράνομες δραστηριότητες
 • Λόγω του τρόπου εκτύπωσης δημιουργείτε δεξιά και αριστερά κατά μήκος της κάλτσας, μερικές φορές και αναλόγως το χρώμα που επιλέγει ο πελάτης, μία αχνή κάθετη γραμμή στο χρώμα του φόντου της κάλτσας που δεν ενοχλεί στο μάτι καθόλου
 • Ενημερώνουμε ότι το αποτέλεσμα που προκύπτει από το preview της τελικής μορφής της κάλτσας ενδεχομένως να διαφέρει από μέγεθος σε μέγεθος καθώς το preview είναι υπολογισμένο να απεικονίζει το μεγαλύτερο μέγεθος που είναι και η πιο μακριά αποτύπωση.

 

Σημαντικές πληροφορίες

 • Οι συγκεκριμένες κάλτσες δεν μπορούν να αλλαχθούν κατόπιν δοκιμής τους
 • Οι συγκεκριμένες κάλτσες δε δίνατε να αλλαχθούν με άλλο μέγεθος εφόσον η κατασκευή τους έχει ολοκληρωθεί
 • Οι κάλτσες δεν μπορούν να επιστραφούν αν δικαιολογία είναι κάποια από τις παραπάνω συμβουλές
 • Οι κάλτσες δεν μπορούν να αλλαχθούν με άλλο προϊόν καθώς πρόκειται για μια κάλτσα που εσείς κατασκευάσατε
 • Επιστροφές χρημάτων σύμφωνα με την πολιτική του e-socks.gr δεν πραγματοποιούνται. Σε περίπτωση άλλου λόγου που δεν αναγράφετε παραπάνω μπορείτε αναλόγως την αξία που έχετε αγοράσει προϊόντα να τα αντικαταστήσετε με άλλα

Αυτή είναι μια τυπική ειδοποίηση cookie την οποία μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ή να απενεργοποιήσετε όπως θέλετε στον διαχειριστή. Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.